23é Certamen d'Arts Plàstiques Ciutat de Castelló

 

Durant el més d’abril de 2017 tingué lloc l’exposició de les obres finalistes del 23 ediició del Premi Nacional d’Arts Plàstiques Ciutat de Castelló entre les que es trobava una de les meues creacions, “Verd, blau i negre núm.8” inspirada en la tradició de l’expressionisme abstracte americà.

 

El guanyador de la present edició va ser el jove Eduadro Gómez Query amb l’obra Sedentarios XXXV que ací vos reproduim.

 

L’exposició, de la qual podeu observar el següent montatge en vídeo, va estar oberta al públic al saló de la Casa de la Cultura de Castelló durant la segona quinzena del mes d’abril.

 

Ha estat un honor haver format part del grup d’obres seleccionades creades per aquests joves i excel·lents promeses de l’art actual i confie, en un futur, continuar presentant obres a aquest certament tant interessant i obert.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0