L'autor

Em dic Ricard J. Tovar, vaig nàixer a Castelló de la Plana cap al 1964, i des de menut em va agradar dibuixar i pintar, així que sempre ho he fet. La meua formació artística és autodidacta, he aprés observant com pinten els altres.

 

Sempre m'han agradat els impressionistes, Renoir, Van Gogh, Cezanne, els grans mestres espanyols, Goya i Velázquez, així com alguns genis italians, com Leonardo i Rafael. Tanmateix, sent especial interès pels grans autors del cubisme, Picasso i Braque. L'autor malagueny és l'artista més important del segle XX i el que millor ha expressat amb formes més subtils la riquesa de l'esperit humà.

 

Professionalment em dedique a l'ensenyament de la filosofia, disciplina que m'ha permès accedir a les reflexions estètiques dels grans pensadors de tots els temps, entre els que destacar a Kant, Hegel o Nietzsche. Per tots aquest, l'art és l'activitat més encertada per expressar i representar la bellesa, la realitat i la vida humanes. I en això estem.

 

Confie que les obres d'aquesta web, vos agraden i vos inspiren.

Les meues obres estan repartides entre amics i familiars, però també es troben en algunes col·leccions privades de Castelló, Madrid, Londres, Houston, Boston, Washington, San Diego, Filadelfia, Port St. Lucie (Florida), Nova York, Chicago, Berkeley i Sydney.


Segueix en la galeria Saatchi Art